Shopping Cart

Het grootste platform voor acties gericht op rijbewijsleerlingen

Over

Rijbewijscadeaus.nl is het platform waar rijscholen hun geslaagde leerlingen kunnen laten kiezen uit duizenden kortingen en give aways. Het platform is er op gericht om zowel de leerling als de rij instructeur te verwennen voor het harde werk dat is geleverd. Nederland staat qua verkeersopleiding wereldwijd op nummer twee en daar mogen wij trots op zijn!

Een uniek en nieuw platform voor bedrijven

Rijbewijscadeaus.nl is uniek in zijn soort. Het platform creeert letterlijk een afzetmarkt dat nog niet bestaat; leerlingen die geslaagd zijn voor het rijbewijs. Een mijlpaal die veelal gevierd wordt met familie, vrienden en cadeaus. Inmiddels telt rijbewijscadeaus.nl vijf honderd rijscholen en dit aantal groeit dagelijks. De rijscholen in Nederland laten jaarlijks een kwart miljoen kandidaten op gaan voor het rijbewijs. Hiermee zijn wij het grootste platform voor acties gericht op rijbewijsleerlingen. Nederland telt bijna 9000 rijscholen en ruim 15.000 rij instructeurs. Elke rij instructeur kan maandelijks meerdere geslaagde leerlingen doorsturen. Via deze weg bereiken we maandelijks duizenden potentiële klanten.

Reviews

Een super leuke tijd overgehouden aan mijn rijlessen! Rijbewijscadeaus.nl was dan ook dé perfecte afsluiting voor al het harde werk van mij en mijn rij-instructeur. De aanmelding was ook makkelijk en snel, precies waar ik van hou.

Justin van Der Veld

Afscheid nemen van je rijschool voelde met rijbewijscadeaus.nl zóóóó veel fijner! Ik kon via de site heel makkelijk mijn instructeur een tegoedbon cadeau doen en dat voelde toch nét iets beter dan de handshake of knuffel na het slagen (die nu overigens door Corona beide niet mogen). Uiteraard ook een leuke bijkomstigheid dat ik nog ‘s wat voor mezelf kon uitkiezen haha!

Yasmina Azhoum
Een super leuke tijd overgehouden aan mijn rijlessen! Rijbewijscadeaus.nl was dan ook dé perfecte afsluiting voor al het harde werk van mij en mijn rij-instructeur. De aanmelding was ook makkelijk en snel, precies waar ik van hou.
Justin van der Veld
Afscheid nemen van je rijschool voelde met rijbewijscadeaus.nl zóóóó veel fijner! Ik kon via de site heel makkelijk mijn instructeur een tegoedbon cadeau doen en dat voelde toch nét iets beter dan de handshake of knuffel na het slagen (die nu overigens door Corona beide niet mogen). Uiteraard ook een leuke bijkomstigheid dat ik nog ’s wat voor mezelf kon uitkiezen haha!
Yasmina Azhoum