Shopping Cart

Veelgestelde vragen

Ons rijbewijscadeaus team is er altijd om te helpen.

Algemeen

Rijscholen kunnen na aanmelding alle geslaagde leerlingen opgeven via rijbewijscadeaus.nl/geslaagdeleerling. Geslaagde leerling kan een korting of give away naar wens uitkiezen. Alle leerlingen kunnen naast het kiezen van een korting of give away óók een tegoedbon cadeau doen aan hun rij instructeur die hij op zijn beurt weer kan uitgeven op rijbewijscadeaus.nl.

Rijbewijscadeaus.nl is volledig veilig en betrouwbaar. Achter de schermen zijn wij constant bezig met het veilig houden van uw gegevens. 

Wij werken altijd erg hard om er voor te zorgen dat u probleemloos gebruik kunt maken van de site. Mocht u onverhoopt toch problemen ondervinden met iets op de site, wij zijn een belletje, appje, of mail verwijderd van support! 

Bedrijven

Je kan tijdens het aanmelden van je actie heel makkelijk selecteren voor hoelang jij de actie er op wilt hebben. De keuzes zijn:

  • 1 maand
  • 3 maanden
  • 6 maanden
  • 9 maanden
  • 12 maanden

Je hebt ook de mogelijkheid om je actie in de Beste Deals rubriek te adverteren. Deze rubriek staat op de homepagina en eist meer aandacht op dan de reguliere rubriek.

Om te voorkomen dat ongewenste producten en diensten of items van slechte kwaliteit worden geadverteerd wordt vooraf elke actie gescreend. Punten die hierbij gechecked worden zijn o.a.:

  • Is uw product van goede kwaliteit?
  • Kunt u het product aanbieden voor een scherpe prijs?
  • Heeft u voldoende leverbare voorraad?

Dat is mogelijk! Indien u opgeeft dat u bijvoorbeeld maximaal 100 items beschikbaar wilt stellen voor de actie dan zorgen wij er voor dat uw actie na 100 afgenomen items automatisch wordt verwijderd van de website. Indien u tussentijds beslist om toch meer items beschikbaar te stellen dan kunt u dit regelen door middel van één mailtje naar bedrijven@rijbewijscadeaus.nl  te sturen. Wij zorgen er dan voor dat de actie wordt aangepast op het gewenste aantal beschikbare items.

Leerlingen

Aangeschafte items retourneren hangt af van het retourbeleid van het bedrijf die de actie aanbied. Bekijk daarom altijd eerst goed wat tot de mogelijkheden behoort alvorens over te gaan tot aankoop.

Rijscholen

U aanmelding was gemakkelijk dus indien u wenst is ook een afmelding snel en gemakkelijk. Klik hier om u af te melden.

Om misbruik van de site te voorkomen kan elke rij instructeur maximaal 4 leerlingen per maand opgeven.