Shopping Cart

Voeg je toe aan de ruim
500 aangesloten rijscholen

Welkom rijschoolhouder

Voor slechts €7,- per maand elke geslaagde leerling iets leuks laten uitkiezen?
Dat kan nu snel en makkelijk met rijbewijscadeaus.nl

Op deze website staan honderden bedrijven met giveaways en kortingen om het behalen van het rijbewijs te vieren. Je leerling kan na het slagen bijvoorbeeld naar de bios, met hoge kortingen van een dagje wellness genieten of in-door sky-diven. Kortom de keuzes zijn eindeloos! Uiteraard vinden wij dat het harde werk van de instructeur niet onbeloond mag blijven! EN daarom kan elke geslaagde leerling niet alleen voor zichzelf iets leuks uitkiezen, maar ook zijn of haar rijinstructeur een tegoedbon cadeau doen! Zie hier hoe snel en gemakkelijk je leerlingen dat kunnen doen. De meeste rijinstructeurs ontvangen het maandelijkse bedrag van €7,- ruimschoots terug.

Geef je geslaagde leerling op

Geef via www.rijbewijscadeaus.nl/aanmelden-leerling de naam op van de geslaagde leerling.

Leerling bevestigt met rijbewijs

Leerling upload na ophalen van het rijbewijs een foto hiervan, alles mag worden verwijderd behalve naam en afgifte datum.

Leerling kan cadeau uitkiezen

Leerling krijgt, na het uploaden van rijbewijs, toegang tot honderden giveaways en kortingen.

Meld je aan en ontvang al deze voordelen:

Het maximaal aantal leerlingen dat elke rij instructeur kan doorsturen is vier geslaagde leerlingen per maand.

Dit zeggen de leerlingen erover

Ben je benieuwd hoe leerlingen hierover denken? Lees dan onderstaande reviews! 

Een super leuke tijd overgehouden aan mijn rijlessen! Rijbewijscadeaus.nl was dan ook dé perfecte afsluiting voor al het harde werk van mij en mijn rij-instructeur. De aanmelding was ook makkelijk en snel, precies waar ik van hou.

Justin van Der Veld

Afscheid nemen van je rijschool voelde met rijbewijscadeaus.nl zóóóó veel fijner! Ik kon via de site heel makkelijk mijn instructeur een tegoedbon cadeau doen en dat voelde toch nét iets beter dan de handshake of knuffel na het slagen (die nu overigens door Corona beide niet mogen). Uiteraard ook een leuke bijkomstigheid dat ik nog ‘s wat voor mezelf kon uitkiezen haha!

Yasmina Azhoum