Shopping Cart

Geef je rijinstructeur een cadeaubon!

Cadeaubon

Het leukste en meest welverdiende cadeau van Nederland!

Jij wilt je hardwerkende en geduldige rij instructeur een cadeau doen? Wij van rijbewijscadeaus.nl hebben dat nu héél makkelijk voor je gemaakt

Zo werkt het:

Bepaal bedrag cadeaubon

Klik op cadeaubon bestellen en vul het bedrag van de online tegoedbon in dat je cadeau wilt doen. 

Maak een account aan!

Tik in het vakje er onder wat leuke begeleidende woorden voor bij je tegoedbon (een herinnering, een wijze les of gewoon een simpele dankjewel komt ook altijd binnen). Vergeet er niet bij te zetten van wie het komt.

Verstuur je cadeaubon

Rond snel en gemakkelijk af met iDeal! Je instructeur ontvangt zijn tegoedbon inclusief de naam van de afzender direct in zijn email!

Leuke cadeau's voor jouw rij instructeur

Na ontvangst kan je rij instructeur uit talloze dingen kiezen. Een paar voorbeelden:

  • Vakkundige check voor zijn of haar lesauto (die jij zo ontiegelijk vaak hebt laten afslaan;)
  • Met hoge korting een massage boeken (lekker na die lange dagen in die auto)
  • Bioscoop kaartjes, attractiepark kaartjes, vijfgangen diners, kledingwinkels etc.

De keuze is énorm en geven is vaak nog leuker dan krijgen dus waar wacht je op!

Deze leerlingen gingen je voor!

Een super leuke tijd overgehouden aan mijn rijlessen! Rijbewijscadeaus.nl was dan ook dé perfecte afsluiting voor al het harde werk van mij en mijn rij-instructeur. De aanmelding was ook makkelijk en snel, precies waar ik van hou.

Justin van Der Veld

Afscheid nemen van je rijschool voelde met rijbewijscadeaus.nl zóóóó veel fijner! Ik kon via de site heel makkelijk mijn instructeur een tegoedbon cadeau doen en dat voelde toch nét iets beter dan de handshake of knuffel na het slagen (die nu overigens door Corona beide niet mogen). Uiteraard ook een leuke bijkomstigheid dat ik nog ‘s wat voor mezelf kon uitkiezen haha!

Yasmina Azhoum
Een super leuke tijd overgehouden aan mijn rijlessen! Rijbewijscadeaus.nl was dan ook dé perfecte afsluiting voor al het harde werk van mij en mijn rij-instructeur. De aanmelding was ook makkelijk en snel, precies waar ik van hou.
Justin van der Veld
Afscheid nemen van je rijschool voelde met rijbewijscadeaus.nl zóóóó veel fijner! Ik kon via de site heel makkelijk mijn instructeur een tegoedbon cadeau doen en dat voelde toch nét iets beter dan de handshake of knuffel na het slagen (die nu overigens door Corona beide niet mogen). Uiteraard ook een leuke bijkomstigheid dat ik nog ’s wat voor mezelf kon uitkiezen haha!
Yasmina Azhoum